fbpx
Image Alt

Punch

Even tussen jou en mij, met welk been ben jij vandaag uit je bed gestapt? Sta jij er weleens bij stil hoeveel invloed dit namelijk heeft op het verloop van je dag? 

Je staat er waarschijnlijk niet altijd bij stil, maar hoe jij jouw ochtend begint, heeft wel degelijk invloed op de rest van je dag. Neem nou vandaag, maandag. Hoe ervaar jij de maandag? Wat is jouw gedachten gang bij de maandag? Ik ga je namelijk laten zien hoe jij bepaald hoe jouw dag verloopt!

q1

Situatie 1: Is it friday yet?

Je wordt wakker en je eerste gedacht is, maandag, ik heb geen zin in je. Terug naar allerlei verplichtingen na een gezellig weekend. Weer moeten werken, jezelf weer naar de sportschool slepen, wat het ook is, je hebt er in ieder geval geen zin in. Nee, maandagen mogen wat jouw betreft overgeslagen worden.

q2

Situatie 2: Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

In tegenstelling tot situatie 1 zie jij elke maandag als een nieuwe ronde. Je gaat verder waar je vorige week gebleven bent. Je hebt zin in alle kansen die zich deze week weer gaan voordoen. Je kijkt er naar uit om er ook deze week weer een feestje van te maken. En dat uurtje sporten op de maandag? Die pak jij lekker mee, je kan jezelf geen beter begin bedenken en met de energie die jij van sporten krijgt knal jij lekker jouw dag door.

Zie je het verschil? Het leven is leuk, je moet alleen zelf de slingers ophangen. Het klinkt heel cliché, maar zo waar.

Dus, gooi je beide benen uit bed. Schrijf je in voor een lesje en ik zie je vandaag verschijnen!

 

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch