fbpx
Image Alt

Punch

Ben jij eigenlijk wel benieuwd wie die persoon is die jou tijdens een uurtje bij Punch volledig afmat? Wekelijks stellen wij onze trainers aan jou voor! Vandaag is het de beurt aan Nienke!

Wie ben je?

Ik ben Nienke en Ik ben kickbokstrainer, personal trainer en daarnaast ben ik zelf wedstrijdvechter. Naast mijn passie om dames te helpen hun doelen te bereiken, houd ik mij bezig met het trainen van wedstrijdjongens en –meisjes. Ook volg ik op dit moment de opleiding tot sportmasseur.

Wat vind je het leukst aan het geven van een training? 

Groei en verandering bij je leerlingen zien! En dan niet alleen de fysieke verandering, maar vooral juist de mentale verandering. Het is prachtig om te zien hoe iemand iets doet wat hij/zij eerst helemaal niet kon. Of om te zien hoe iemand iedere les steeds méér geeft, omdat ze gemotiveerd raken van jouw lessen en goed luisteren naar jouw tips en aanwijzingen.

Ik houd ervan om mijn leerlingen constant te prikkelen en hun grenzen op te zoeken. Dit zorgt ervoor dat ze kunnen blijven groeien en dat de vertrouwensband en motivatie die tijdens de lessen wordt opgebouwd steeds sterker wordt

Wat motiveert jou zelf om de sportschool in te duiken?

Ik houd van sporten! Sport heeft mij de mogelijkheid gegeven om inzicht in en controle te krijgen over mijn eigen lichaam. Iedere keer als ik de sportschool induik wordt ik beter in wat ik doe, behendiger en sterker. Dat maakt het leuk en interessant!

Waar ben je te vinden in je vrije tijd? 

Ik houd van winkelen, uit eten gaan en lekker hangen met mijn vrienden. Ik ben echter geen liefhebber van het Nederlandse weer, dus je kunt mij ook veel thuis vinden.

Wat is voor jou een echte killer workout?

Een heftige padstraining blijft het lekkerste wat er is!

Nog wat korte keuze’s:

 Boek of Netflix?

Boek

Sneakers of high heels?

Sneakers

Chocolade of snoep?

Ik houd van beide niet zo.. Ik ben meer een chips-eter!

Relax vakantie of een ondernemende?

Relax!

 

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch