fbpx
Image Alt

Punch

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch wordt dit nog steeds bij veel mensen verwaarloosd. Gebrek aan tijd, geen trek, druk, druk, druk. Je kent het vast wel. 

ontbijttips

 

Toch is het belangrijk om ook s’ochtends even dat rust momentje in te lassen om te ontbijten. Maak van je ochtend een feestje. Neem er een kop thee of koffie bij en geniet nog even van de rust voor de hecktiek van de dag begint. Wij hebben 5 gezonde ontbijtideetjes voor je op een rij gezet. Voor welke optie ga jij?

  • Pannenkoeken!  De traditionele slaan we over en gaan voor pannenkoek van een banaan en twee eieren. Even mixen en voila! ‘s Ochtends ontzettend snel klaar, je komt meteen aan je eiwitten én vermijdt een overdosis calorieën aan het begin van je dag.
  • Rijstwafels! De variaties zijn eindeloos!
  • Smoothies zijn en blijven ontzettend handig. Hoe voedzaam ze worden, heb je zelf in de hand. Ga voor producten waar je lang wat aan hebt: havermout, spinazie, zaden en fruit. Hierdoor heb je langer een verzadigd gevoel én langer energie.
  • Havermout! ‘Naakt’ misschien niet het lekkerst, maar gelukkig kan je het zelf opleuken. Wil je liever niet teveel calorieën toevoegen? Dan is kaneel een heel goede optie om toch aan extra smaak te komen.
  • Gerookte zalm met ei. Een perfecte combinatie als je het ons vraagt en ook nog eens voorzien van een gezonde dosis eiwitten.

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch