fbpx
Image Alt

Punch

Elke week stellen wij een lid uit het Punch! team aan je voor! Vandaag is het de beurt aan onze receptioniste Saar. Meer weten over onze vrolijke receptioniste ,die jou altijd vriendelijk begroet en al jouw vragen kan beantwoorden?

Vertel, wie ben je?
Ik ben Saar, ik ben 20 jaar oud en woon in Almere. Ik studeer in Utrecht en daarvoor loop ik stage bij Punch!

Schermafbeelding 2016-05-29 om 13.18.41
Wat vind je het leukst aan je werk bij Punch!?
Het leukste aan mijn werk bij Punch! vind ik naast de gezelligheid met alle dames, het verschil zien in hoe de leden naar binnen gaan om te sporten en hoe ze er weer uit komen haha. Ik zie dan echt dat ze helemaal opgepept zijn en goed getraind hebben.

Waar kunnen wij je vinden in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd kunnen jullie me vinden in de sportschool, in de stad winkelen of wat drinken of bij familie.

Korte vragen:

Boek of Netflix?
Netflix

Sneakers of High heels?
Sneakers

Doe vakantie of relax vakantie?
Relax vakantie

Snoep of fruit?
Chocola en fruit 🙂

 

Wil jij nog meer Punch!? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch