Image Alt

Punch

Meet the trainer! Vandaag is het de beurt aan Dounia! Meer weten over onze altijd vrolijke trainer, die jou regelmatig voorziet van een killer training? 

Schermafbeelding 2016-06-12 om 20.53.10

(Dounia 2e van links)

WIE BEN JE?

Een gekke meid die gevoel heeft voor humor niet houdt van stilzitten en haar enthousiasme weet over te brengen. Dat ben ik, Dounia geboren in Brabant en al een paar jaartjes 18. Nog niet verliefd, verloofd, getrouwd of gescheiden. Vanaf jongs af aan ben ik een fanatieke sporter. Rond mijn 17de heb ik mijn passie gevonden in het kick-/boksen. Mijn liefde voor deze sport heeft mij ertoe gezet om op hoog niveau bokswedstrijden mee te draaien en om boks lessen te geven.

WAT VIND JE HET LEUKST AAN HET GEVEN VAN EEN TRAINING?

Het leukste aan een les vind ik de inspanning die te zien is tijdens een les en de ontspanning die te zien is bij het afsluiten van een les.

Maar het ALLER LEUKSE vind ik toch het voldane gevoel dat ik krijg van een les, doordat de dames zichzelf en hun trainingspartner uitdagen en iedere les weer proberen hun grenzen te verleggen.

WAT MOTIVEERT JOU ZELF OM EEN SPORTSCHOOL IN TE DUIKEN?

Uhmmm taart en chocolade. Ik hou van lekker eten en moet dit dus natuurlijk compenseren met het sporten. Daarnaast is de reden dat ik geregeld te vinden ben in de gym om even een moment voor mezelf te nemen. Ik vind het heel belangrijk om mijn conditie op pijl te houden en zoals de meeste dames niet heel onbelangrijk de vetverbranding.

WAAR BEN JE TE VINDEN IN JE VRIJE TIJD?
Overal en nergens, genieten van gezelligheid, sporten, mooi weer, eten en van de natuur.

 

WAT IS VOOR JOU EEN ECHTE KILLER WORKOUT?

 Een workout waar ik 110% moet/wil geven. Voor mij is dit toch wel een pads training (kun je me voor wakker maken) met tussendoor interval oefeningen. Tijdens zo een les merk ik dat ik niet alleen aan mijn techniek werk maar ook aan mijn uithoudingsvermogen/conditie, snelheid en kracht.
NOG WAT KORTE VRAGEN!
Sneakers of high heels?
Sneakers
Chocolade of snoep?
Definitely chocolade
Relax vakantie of een ondernemende?

Mag het ook een combinatie van zijn…

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch