fbpx
Image Alt

Punch

Frisdrank, deze suikerbommetjes kunnen heel verslavend zijn, maar ook alles behalve goed voor je lijf. Zeker tijdens de zomermaanden drinken we met z’n allen heel wat Cola- Light, Fanta, Ice-Tea en misschien wel een Radlertje weg. 

Niet heel verstandig! Mag het van jou wel een glaasje minder? Ik deel vandaag een aantal fijne alternatieven met je!

INFUSED WATER

Een kleine toevoeging aan je water kan grote gevolgen hebben voor de smaak. Vind jij een simpel watertje maar saai? Voeg dan eens een takje munt, verse aardbeien, citroen of komkommer aan je water toe. Het resultaat zal je verbazen!

MAAK EEN KOMBUCHA

Kombucha is nog niet zo heel erg bekend in Nederland, maar daar gaan wij verandering in brengen! Dit drankje zet jij binnen een handomdraai op tafel en is ook nog eens erg lekker! Wat heb je nodig? Rietsuiker, zwarte thee, appelazijn en water. Dit drankje kan even wennen zijn, maar eenmaal gewend wil je niet meer zonder! De lekkerste Komucha recepten vind je hier!

VIRGIN MOJITO!

Wil jij het liefst de hele dag aan een cocktail slurpen? Dan is de virgin mojito jouw drankje! Mix bruisend water met wat lime, mint en voeg voor de zoetigheid wat stevia toe. Cheers!

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

 

 

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch