fbpx
Image Alt

Punch

Het komt je vast voor bekend voor. Je bent hard aan het werk of aan de studie. Je zit de hele dag achter je laptop en eigenlijk heb je wel zin om iets te snacken. Wat is er dan gemakkelijker dan een bak drop neer te zetten of een zak chips open te trekken? Juist en op dat moment gaat het fout..Benieuwd welke gezonde snacks je voortaan beter kunt nemen?

 

Om altijd maar een zak chips open te trekken is ook geen goed idee. En in het kader van gezondleven ben ik op zoek zoek gegaan naar fijne alternatieven. Het is geen rocket sience maar het moet wel even in je systeem komen!

1. Groente

Tegenwoordig kan je bij vrijwel alle supermarkten snack groentes kopen. Denk aan kleine worteltjes, mini komkommers en snoep tomaatjes. Zijn deze bij jouw supermarkt niet te koop, dan kan je zelf altijd nog je wortelen en komkommer klein snijden. Van zichzelf hebben deze groentes al veel smaak. Vind je dit maar wat saai? Maak er dan een yoghurt dressing bij.

2. Noten

De zak chips vergeten we even, maar je kan wel ongezouten en ongebrande  nootjes eten. Denk aan cashewnoten, amandelen, hazelnoten en walnoten.

3. Gezonde cracker

Een rijstwafel met cashewnoten pasta (dit is te koop bij de natuurwinkel of biologische supermarkt) of een speltcracker met advocado en zout en peper.

4. Fruit

Fruit mag absoluut niet in dit rijtje ontbreken. Het beste is dit om het lekker vers te halen en zelf klein te snijden. Iets minder tijd en ben je druk of onderweg? Kies dan voor een bak waarin dit al klein gesneden is of een gezonde smoothie!

5. Gedroogd fruit

Ben jij een zoetekauw of heb je een energieboost nodig? Kies dan voor gedroogd fruit. Je kan gaan voor de wel bekende krenten en rozijnen, maar denk ook eens aan cranberry’s, banaan, appel of mango. In elke supermarkt of bij de notenboer verkrijgbaar!

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch