fbpx
Image Alt

Punch

Omdat wij het belangrijk vinden om dicht bij onze leden te staan en graag willen weten wat jullie als lid nou eigenlijk van onze gym vinden, voor welke trainer jullie het hardst wegrennen, welke oefeningen jullie liever vandaag dan morgen nog uit de les zien verdwijnen en wie jullie nou eigenlijk echt zijn hebben wij een nieuwe categorie in het leven geroepen!Punch babes is born! En pas maar op, want het is de bedoeling dat jullie het stokje gaan doorgeven. Elk lid mag zelf kiezen welk lid de volgende is die wij aan de tand gaan voelen. Vandaag trappen wij af met Melissa!

Hi Puncher! Leuk dat je bij ons sport, hoe lang train jij al bij onze club? 

Ik train nu 9 maanden bij de punch club.

Wat trekt jou om bij ons te komen sporten? 

Ik ben via een moeder van school hier terecht gekomen.

Ik hoorde toevallig omdat zij ook zo enthousiast was J dat ze op kickboksen zat.

Iets wat ik altijd al heb willen doen maar de sportschool en de gemengde lessen waren een drempel voor mij. Maar doordat het een sportschool was voor alleen maar vrouwen was ik meteen om.

En ben toen met haar meegegaan voor een proef les. Ik was meteen verkocht en kapot na de les.Hahaha

Al die vrouwen bij elkaar, strijd of 1 grote gezellige bende?

Totaal geen strijd, voor mij voelde het meer als een warm bad en gezelligheid.

En dat is ook wat ik mis nu ik twee maanden eruit ben geweest door een blessure.

Het is een mengelmoes van culturen en leeftijden , maar ik voel geen verschil tijdens de les. We zijn allemaal een en motiveren elkaar. De lessen zijn soms slopend maar je gaat met een voldaan gevoel de deur uit.

Wat vind jij nou een echte killer workout? 

Punch bbb en ik ben erg benieuwd naar de Insane punch de naam zegt het al en deze les heb ik nog niet gevolgd.

Voor welke trainer ren je het liefst gillend weg? 

Ik wil wel voor meerdere weg rennen. Maar wie ik wel nog eens zie en hoor in mijn slaap zijn:

Khadija en Geniva

Ochtend trainer of avond trainer? 
early bird?
 
Welk lid zou jij graag hierna aan het woord willen zien? 

Ik zou graag Roos Oesterman aan het woord willen zien!

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch