fbpx
Image Alt

Punch

Het is weer maandag, dat betekend dat er weer een nieuwe Punch! babe voor je klaar staat! Ben je al bang dat je het stokje een keer overdragen krijgt? Be prepared want je kan maar zo de volgende zijn!  Vandaag is het de beurt aan Helen Purperhart!

Hi Puncher! Leuk dat je bij ons sport, hoe lang train jij al bij onze club? Ik train ruim een half jaar. Ik ben begonnen met een 10 rittenkaart en sinds 2 maanden heb ik een abonnement. 

Wat trekt jou nou het meest om bij ons te komen sporten? De helft van de week doe ik yoga en de andere helft Punch. Bij Punch is het lekker actief en wordt ik uitgedaagd om door te zetten en vol te houden, en bij yoga wordt ik uitgedaagd om stilte in mezelf te vinden. Deze 2 uitersten brengen mij in balans.

Al die vrouwen die samen sporten, 1 grote strijd, of 1 grote gezellig bende? Voor mij gaat het meer om verbondenheid dan gezelligheid. Al is de sfeer er wel altijd fijn. Als het even niet lukt om door te zetten dan is er altijd wel iemand die je stimuleert door te zeggen KOM OP!!!

Voor welk trainer ren jij het liefst gillend weg?  Oeps…..ik weet geen namen. Maar Naima is meestal wel een beest haha.

Wat heeft het trainen bij Punch! jou gebracht? Conditie en doorzettingsvermogen.

En hoe ben jij veranderd?  Ik voel mij fitter.

Last but not least, aan wie geef ji het stokje door? Marianne Boon.   Je leest het goed Marianne, you’re up next! Ik ga je mailen!  

WIL JIJ NÓG MEER PUNCH!? VOLG ONS DAN OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch