fbpx
Image Alt

Punch

Hey you! Als jij op onze pagina terecht gekomen bent, ben je vast, of al aan het boksen, of je hebt interesse om te gaan boksen!

Of je nou op hoog niveau traint, of lekker aan het boksen bent om je workout te krijgen. Een paar flinke klappen uit delen op de bokszak zorgt in ieder geval voor een hoge calorie verbranding! Meer kracht én mooie spieren! Maar omdat wij regelmatig dezelfde vragen krijgen, of jullie dezelfde onzekerheden hebben leek het mij een goed idee om vandaag eens een aantal dingen voor jullie op een rijtje te zetten.

Want, wat moet je nou echt weten voor je begint met boksen?

Wat heb ik nodig om te beginnen? 

Niet zo heel veel! Je traint op blote voeten, maar er zijn wel een aantal dingen echt onmisbaar. Handschoenen en bandage heb je echt nodig! Scheenbeschermers zijn aan te raden voor tijdens je eerste trappen tegen de zak!

Boksen, dat is toch op elkaar slaan. Loop ik dan met een blauw oog de boksschool uit? 

Nee, nee, nee! Mocht je voor een techniek les kiezen dan spar je inderdaad met elkaar. Maar no worries, blauwe ogen of tanden door de lip gebeuren bij ons zeker te weten niet. Kies je voor een zakles? Dan is de kans op blauwe ogen helemaal 0,0! Ik zou het knap vinden!

Wat is nou de cultuur binnen de boksschool, ben ik wel welkom? Is iedereen niet ont-zet-tend goed? 

Deze vraag hoor ik regelmatig, maar ook via deze weg wil ik je graag geruststellen. Iedereen traint op zijn eigen niveau, en van haat en nijd is absoluut geen sprake! Sterker nog, het is zelfs heel gezellig! (voor en na de lessen dan ;-)).

Wat zijn de voordelen van boksen? 

Bijna alle vrouwen die bij ons een (proef)les gevolgd hebben raken besmet met het boksvirus. Het is een ontzettend goede workout, zowel fysiek als mentaal. En vergeet niet dat het bijdraagt aan je weerbaarheid en veiligheid! Hoe oud je ook bent, kom een lesje mee doen en ervaar!

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

 

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch