fbpx
Image Alt

Punch

Jullie hebben haar hoogstwaarschijnlijk al achter de balie zien zitten, maar ons Punch! team is weer een aanwinst rijker!  Angel is ons komen versterken en staat tijdens openingstijden klaar om al jouw vragen te beantwoorden, een heerlijke kop koffie of shake voor je te maken en jou te voorzien van het juiste advies!

Vertel! Wie ben je? 

Mijn naam is Angel Behari, 22 jaar oud. Op dit moment ben ik bezig met de afronding van mijn opleiding SPH.Als ik mijn diploma op zak heb, dan wil ik de ‘lastige’ pubers met problemen een duwtje in de goeie richting geven.

Wat doe je in het dagelijks leven? 
Ik doe aan kickboks, uiteraard bij Punch. Ik hou van gezelligheid en reizen. Als ik vrij ben, dan zoek ik mijn vrienden en familie op.
Waar vinden wij jou op een vrije avond? 
Ik doe regelmatig wat leuks met mijn neefjes en nichtjes.
Daarnaast houd ik van ontspannen avondjes op de bank met een horrorfilm en een bak popcorn.
VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch