Image Alt

Punch

Wil jij echt het optimale uit jouw trainingen bij Punch! halen? Wil jij naast sporten ook gezonder leven? 

Onze voedingscoach Sherida weet alle ins en outs over voeding en geeft jou graag de juiste handvaten om op de juiste manier gezond en verantwoord te eten. Ze stelt zich vandaag aan je voor!

Ik ben Sherida Imanuel en ben de voedingscoach bij Punch. Ik begeleid de power, ultimate en extreme punch en doe daar ook de weging en meting. Verder kan je een los voedingsconsult bij mij boeken en/ of een weging/ meting.

Een gezonde gebalanceerde voeding is erg belangrijk in het dagelijks leven. Mensen nemen steeds meer suikers en zout tot zich en kiezen in de supermarkt vaker voor voorverpakte producten. Door deze keuzes neemt overgewicht onder de bevolking erg toe. Door verse producten te kiezen en “slimme” tussendoortjes kan men overgewicht tegengaan.

Sport is een erg belangrijke factor voor een gezonde leefstijl. Sport en voeding gaan hand in hand en je zal ze allebei moeten aanpakken als je verantwoord en gezond wilt leven.

Met sport bouw je conditie op en kweek je spiermassa. Voeg hier gezonde voeding aan toe en je zal het juiste gewicht behalen en behouden en je lekkerder in je vel voelen.

Wil jij weten wat Sherida voor jou kan betekenen? Boek dan eens een 1 op 1 voedingsconsult of abonneer je op onze extra voedingsmodule. Voor een minimale investering per maand (in jezelf, een zak patat kost meer ;-)). bereik jij maximaal resultaat. En wie wil dat nou niet? 

Meer informatie? Check de site hier of informeer bij de balie naar de mogelijkheden!

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

 

 

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch