fbpx
Image Alt

Punch

You want, you can, you will! Ons Punch! motto. Je kan al-tijd meer dan je denkt. Als je maar in jezelf gelooft! 

Voor ons is er niets fijner om te zien dat wij onze leden naar een volgend niveau kunnen tillen. Als wij zien dat jullie zowel fysiek als mentaal vooruit gaan en met een voldaan gevoel de gym verlaten.

En hoe mooi is het als we terug koppelingen krijgen van tevreden leden die zich beter voelen dan ooit?!

Sinds mei boks ik bij Punch!

In april werd ik 40 en woog ik 68 kilo, voor mij veel omdat 57 altijd mijn ideale gewicht was, althans ooit van voor baby’s of post-bevallingsvet. Dat gewicht had ik al een hele tijd niet meer gehaald en sinds 4 jaar was ik al blij als de weegschaal niet boven de 62 kwam.

Maar 68, er moest echt iets gebeuren..

Voor mijn verjaardag kreeg ik een abonnement van manlief, was geen hint trouwens ik had er zelf om gevraagd.
In het begin dacht ik dood te gaan nog voor de warming up was afgelopen. Maar binnen een maand was ik vaker op de app aan het kijken dan op Facebook, welke les is er, welke is haalbaar voor mij, en hoe druk is ie.
Omdat ik geen geld had voor een extra challenge maar wel wilde zien wat er gebeurde ging ik voor een weeg en meet consult, ik wilde zwart op wit zien wat er gebeurde.

Misschien door mijn eerdere ervaring in de sportschool. Ooit keihard gaan trainen met een personal trainer. Vier à vijf uur per week was ik met frisse tegenzin in de sportschool te vinden.
Na 5 maanden was ik 1 kilo kwijt en mijn vetpercentage was gedaald met wel liefst 0,2%.
Ik zwoer om nooit meer naar de sportschool te gaan. Of om het in bokstermen te zeggen ik gooide de handdoek in de ring.

Nu 13 jaar verder en 7 maanden bij Punch zie ik wat kickboksen met je kan doen.
Vandaag heb ik mijn 3e weeg/meet consult gehad. En alhoewel ik heus wel zie dat mijn riem langs uitgelubberde gaatjes in tot nu toe nooit gebruikte gaatjes gaat is zo’n grafiekje op m’n app even leuk om naar te kijken als m’n lievelingsserie op tv.

Ik heb mijn gewicht terug, mijn gewicht van 20 jaar geleden notabene.
En mijn lijf is strakker en sterker dan ooit, kortom ik voel me top.

Ik volg nu alle doordeweekse ochtendlessen op de Gooise kant en op donderdag wanneer het niet is klaag ik de hele dag over de kou. Ik eet trouwens nog steeds elke week een patatje voor de lunch en zal nooit nee zeggen tegen een c’ote d’or reep.

Maar gezien mijn grafiekje kan dat dus gewoon!

Dus lieve Naïma, Nienke, Khadija, Bo en alle andere topdames dank jullie wel voor het teruggeven van mijn figuur!

 

 

WIL JIJ NOG MEER PUNCH! VOLG ONS DAN OOK FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch