fbpx
Image Alt

Punch

Iedereen heeft eens of vaker last van het feit dat je wel zegt graag iets te willen maar dat je je er niet toe kunt zetten. Hoe krijg je jezelf nou van ongemotiveerd naar gemotiveerd om datgene te doen wat je graag zegt te willen.?
Het antwoord ligt in de vraag: Waarom wil je het?
Je bent namelijk alleen ongemotiveerd als het antwoord op het waarom niet belangrijk genoeg voor je is. Je zal een reden nodig hebben om gemotiveerd te raken. Wanneer je in beweging bent hebt je de grootste kans om in beweging te blijven, wanneer je in rust verkeert zal je meestal in rust blijven tenzij een directe actie het patroon onderbreekt.
Dit betekent dat een ieder het in zich heeft om zichzelf in beweging te brengen in de richting die hij/zij wilt. Je hebt enkel een reden nodig die belangrijk genoeg is om je te motiveren om datgene te doen wat nodig is om het gewenste resultaat te bewerkstelligen.
Dit kan betrekking hebben op je gezondheid maar zeker ook op alle andere vlakken van je leven. Het werkt op exact dezelfde manier op vlakken als je relatie, je werk, je financiën en/of je persoonlijke wensenlijst. Het maakt niet uit wat je precies wilt maar de bottom line blijft dat jouw redenen, om hetgeen te realiseren wat je graag wilt, belangrijk genoeg dienen te zijn om in staat te zijn om jezelf in actiemodus te zetten.
“Hoe belangrijker je redenen, hoe meer de redenen je opleveren, hoe makkelijker het is om manieren te bedenken om te realiseren wat jij graag wilt.”
Een mens is in staat om wonderbaarlijke dingen voor elkaar te krijgen wanneer de reden belangrijk genoeg is. Iemand die zijn/haar hele leven al probeert te stoppen met roken bijvoorbeeld en die ineens de diagnose longkanker krijgt is dan ineens in staat om van de een op de andere dag direct geheel te stoppen met roken. Gek he? ….nee, de redenen waren voorheen niet belangrijk genoeg maar nu waren ze zeer belangrijk en letterlijk van levensbelang.
Wonderen kunnen gebeuren als je redenen belangrijk genoeg zijn dus vertel:
WAAROM WAAROM WAAROM WAAROM WAAROM WAAROM WAAROM
Wil je datgene wat je zegt te willen?
Is dat belangrijk voor je?
Wat gaat het je opleveren? Bedenk de redenen op zo’n manier dat het een drukpunt voor je is en je zult in staat zijn om jezelf in actie te zetten.
Mensen vragen mij ook vaak: “Waarom werk je zo hard, heb je geen stress, is het niet zooo vermoeiend”? Het antwoord is, mijn drang om de wereld een stukje beter te maken, om vrouwen datgene te laten ervaren wat ik zelf heb mogen meemaken. Die fysieke en mentale transformatie die mij een ander mens heeft gemaakt met meer zelfvertrouwen meer drive . Het kan mij namelijk niet snel genoeg gaan, hoe sneller hoe beter want elke vrouw die ik kan helpen gelukkiger te worden is een cadeautje! Een vrouw die fitter is zit lekkerder in haar vel, wanneer je lekkerder in je vel zit krijg je meer zelfvertrouwen en dit allen leidt tot het hebben van meer energie. Met meer energie ben jij een leukere vrouw, een leukere mama, een leukere collega, een leukere vriendin, een leukere dochter. Kortom je verbetert direct alle vlakken in je leven! Mijn drive reikt vele malen verder dan mijzelf! Het vinden van jouw drive is het krachtigst wanneer je jezelf helpt (ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt en daardoor ga ik elke dag met groot plezier naar mijn werk en krijg ik zoooo veel energie van alle leuke, lieve vrouwen) en daarnaast bijdraagt aan een groter geheel, als je wat voor een ander kunt betekenen dan is je drive zoveel krachtiger!
De vraag is wat is jouw reden? Waarom doe je wat je doet? Waarom wil datgeen bereiken wat je graag wilt?
Ik hoor het graag in een reactie!
Veel liefs, Naima
Punch! Crew
GREAT RESULTS FOR A GREAT FEELING…….
VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

 

 

slidernieuw

 

 

 

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch