fbpx
Image Alt

Punch

Ik hoor je denken, een hamburger recept hier op punchclub.nl? Ook wij zijn gek op een lekkere hamburger op z’n tijd. We kiezen natuurlijk wel voor de gezonde variant. Én omdat wij al beginnen te watertanden bij alleen al het idee aan deze burger delen wij vandaag het recept!Wij vervangen bij deze burger het broodje voor een portobello (grote champignon). Verder kiezen wij ervoor om er een burger tussen te doen van gehakt, maar uiteraard is deze keuze hierin ruim. Varieer daarnaast eindeloos met groentes en je hebt een winner!

WAT HEB JE NODIG? (voor 1 pers)

 • 125 gram rundergehakt
 • Peper en zout
 • 2 Portobello’s
 • 4 Reepjes paprika
 • 2 El Hüttenkäse
 • 1 Handje spinazie of andere sla
 • 1 Pluk linzen kiemen

 

ZO GA JE TE WERK: 

 • Ment het rundergehakt met de peper en zout en maak er een burger van]
 • Grill de portobello’s en de paprika onder de grill. Zorg dat de paprika mooie grillstrepen krijgt. De portobello kan wat vocht verliezen, het is dan ook verstandig om deze uit te lekken op een stuk keukenpapier.
 • Grill de hamburgers onder de grill
 • Bouw de burger op, start met de portobello, doe hierop de Hüttenkäse en de spinazie, vervolgens de burger, eventueel nog wat huttenkase, dan de gegrilde groente, tot slot de kiemen en sluit af met nog een portobello.

ENJOY!

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

 

 

 

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch