fbpx
Image Alt

Punch

Je bent net lekker bezig met sporten, je voeding heb je onder controle, maar nu ga je op vakantie. Op vakantie gaan is fijn, maar het kan op vakantie lastig zijn om de balans te behouden die jij thuis ook hebt. 

ONTHOUD DE VOLGENDE DINGEN:

HET IS NIET PERFECT

Je hebt een jaar lang hard gewerkt, op vakantie hoef je even nergens aan te denken. Geniet! Het is vakantie, accepteer dat jij een wijntje zal drinken, een ijsje zal eten of net even wat vaker van een bord paste geniet dan dat je normaal doet. Als je streeft naar perfectie, ook op vakantie, dan streef je naar falen. Hoe hoger je de lat voor jezelf legt, hoe lastiger het zal zijn om deze te behalen. Het gevolg? Teleurstelling. Voorkom dit gevoel. Je bent zelf de baas over jouw gevoelens en je progressie.

BEREID JE VOOR

Je hebt net gelezen dat je moet genieten. Dat houdt niet in dat je alles kan en wil laten varen. Een goede voorbereiding is het halve werk. Zoek van te voren uit of er in de buurt een fitness school is, neem een springtouw mee van huis en stop wat eiwitrijke snacks in je koffer. Zo kan je, op de juiste momenten toch de balans zoeken die je wil hebben.

DE 80/20 REGEL

De 80/20 regel brengt flexibiliteit aan in jouw eetpatroon. Je zorgt ervoor dat je voor 80% gezond eet (groente, fruit, graanproducten en eiwitten) en voor de andere 20% kies je voor producten die voor jouw gevoel minder gezond zijn. De juiste balans!

HET IS GEEN PAUZE

Zie je vakantie niet als een break uit jouw lifestyle. Een lifestyle is een continu proces. En consistentie is de sleutel tot succes!

 

Conclusie? Geniet van je vakantie, perfectie bestaat niet. Tackel een volledige terugval door je goed voor te bereiden en zolang jij je houdt aan de 80/20 regel is er niets aan de hand!

 

fit blijven tijdens je vakantie

FIJNE VAKANTIE!

 

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

 

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch