fbpx
Image Alt

Punch

De weegschaal, hij kan jouw beste vriend zijn maar ook je grootste vijand. Het blijft een apparaat waaraan nog té veel vrouwen zich té verbonden aan voelen. Want wat zegt dat getal nou écht? Is die extra kilo echt een teken dat je aangekomen bent? Of is dat kilootje een kilo spier? Is het vocht? Laat jij je leiden door een getal wat je wel of niet blij maakt?

De weegschaal, hij staat thuis, jij ziet deze als jouw enige meetpunt om te kijken of je wel of niet goed bezig bent. WAKE UP! Het getal op de weegschaal vertelt jou niet meer en minder dan een getal, de verklaring, die ligt elders. De weegschaal vertelt jou haar verklaring niet.  Deze gaat enkel alleen over jouw lichaamsgewicht en niet over jouw lichaamsvet.

Even voor de duidelijkheid; SPIER WEEGT NIET MEER DAN VET! Een kilo watten en een kilo staal weegt beide een kilo. Wél is het zo dat de dichtheid van beide anders is. De dichtheid van spier (1.06 G/ml) is wel groter dan die van vet (0.9196 G/ml). Kort door de bocht een kilo vet neemt meer ruimte in dan een kilo spier én dat maakt voor jouw lijft wel degelijk uit.

Tuurlijk kan jij jezelf wegen om te kijken of er wat gebeurt op de weegschaal, niet elke dag. Per 4 weken is een betere graadmeter. Nog beter? Progressie foto’s maken. Op dezelfde plek, het zelfde tijdstip en met dezelfde camera. Daarnaast zou jij jezelf elke 4 weken op kunnen meten, gebruik als speerpunten jouw heupen en taille.

Meten is weten! Wees eerlijk tegenover jezelf!

And lost but not least. Het getal zegt niks, het gaat om jouw geluk! Laat je niet leiden door een getal op de weegschaal. Hoe jij je voelt in levende lijve is het allerbelangrijkst!

Foto 19-09-15 18 09 11

WIL JIJ TOCH HULP? OF 4 WEKEN KNALLEN EN DAADWERKELIJK ZIEN DAT WIJ MET BOVENSTAAND GEEN ONZIN VERKOPEN?

MELD JE DAN VANDAAG NOG AAN VOOR ONS RESULT PLAN OF ONS POPULAIRE ULTIMATE PUNCH! PROGRAMMA!

NOG MEER PUNCH! CLUB? VOLG ONS DAN OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM!

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch