fbpx
Image Alt

Punch

Punch! Hoofddorp: een health club exclusief voor vrouwen. Daar worden wij sowieso blij van. Maar Punch! biedt meer dan sporten alleen; er wordt hier ook veel aandacht besteed aan voeding en mindset. Hier zijn ze erop gebrand om het beste uit jezelf te halen. Daar willen we meer van weten…

We want, we can & we will! Met deze energieke kreet starten alle lessen bij Punch! en dat zet meteen de juiste (motiverende) toon. En dat is ook precies de bedoeling. Deze women’s health club heeft als missie om jou als vrouw op een grensverleggende manier in jouw kracht te zetten. Het aanbod loopt uiteen van sport tot voeding en mindset.

De focus ligt op (kick)boks zaktrainingen, maar je kunt hier ook circuittrainingen en yogalessen volgen. In groepsles (van beginners tot reguliere lessen), maar ook als 1-op-1 personal training. Elke les krijg je een uur lang een afwisselende total body workout. Variatie wordt ook gestimuleerd. Een les boek je super simpel via een speciale app. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen om onbeperkt te kunnen sporten of kies voor een rittenkaart. Er zijn ook leuke lessen voor meiden (Punch! girls) van 9 – 15 jaar.

Het aanbod is niet alleen sport, maar ze helpen je hier ook om lekker in je vel te zitten met tips & tricks en gezonde recepten. Een los voedingsadvies of een doelgericht traject om af te vallen of strakker te worden.

Motivatie is net zo belangrijk bij Punch! als sporten en voeding. Je werkt hier aan body én mind. Sporten begint tussen je oren en als je mindset goed is, dan houd je het vol en verleg je grenzen. Alles binnen de sportschool is gericht op positiviteit en dat vind je terug in de lessen, inspirerende teksten op o.a. de muren en extra workshops. De zin ‘ik kan het niet‘ bestaat hier niet. Alles om jouw doel te helpen halen: lichamelijk en geestelijk fit worden.

Punch! biedt ook get fit programs. In kleinere groepen trainen met persoonlijke aandacht en met een duidelijke doelstelling; van afvallen tot spieropbouw. Het kan allemaal.

Asmah Boudellah is franchisenemer (en trainer) van Punch! Hoofddorp. Deze energieke powervrouw opende in januari 2018 de enige woman-only kickboksschool in Hoofddorp. Asmah was al jaren bezig met personal training, allround groepslessen en kickboksen toen ze in contact kwam met Naima Amdaouech. Naima is ondernemer en eigenaresse van Punch! Women’s Health Club van toen 2 filialen in Almere (inmiddels zijn er 6 filialen). De ontmoeting kwam precies op het juiste moment, want Asmah stond op een crossroad. Ze wilde geen rijdende sportschool meer zijn, ze wilde meer, een eigen plek. De duidelijke ondernemer in Asmah zorgde ervoor dat ze de eerste Punch! franchisenemer werd, naar het concept van Naima. En Asmah heeft meer ambities: ze wil meer roze stipjes op de Nederlandse kaart. Nog meer Punch!

Met vrouwen onder elkaar sporten, met respect met elkaar omgaan, afwisseling van de lessen en jong en oud naast elkaar. Dat zijn een aantal opmerkingen die we tijdens ons bezoek horen van vrouwen die sinds kort of reeds langere tijd les volgen bij Punch! De laagdrempelige health club is er voor iedereen: de stoere motorchick traint naast de moslima en de oudere 78-jarige dame naast de fitgirl van 18. Iedereen is gelijk. Je kunt lekker jezelf zijn.

Punch! is trouwens officiële partner van Stichting Free a Girl. Wanneer je bij Punch! traint help je dus niet alleen jezelf, maar draag je ook bij aan de bevrijding, opvang en rehabilitatie van meisjes die vastzitten in de prostitutie.

by Daniëlle Meijer.

Post a Comment

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch