fbpx
Image Alt

Over ons

ALTIJD EEN MAAND VRIJBLIJVEND ERVAREN! 

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]

Wij zijn een gezellige women’s health club met een missie om jou als vrouw op een grensverleggende manier in jouw kracht te zetten! Wij willen er graag aan bijdragen dat jij geheel lekker in je vel zit. Dit doen we door jou vol enthousiasme en energie te coachen naar een positieve healthy lifestye in een omgeving waar je jezelf kan zijn.  Wij staan voor: Sport, Voeding & Mindset.

Sport: We bieden verschillende grensverleggende groepslessen aan waar je alles uithaalt. Elke les heb jij een uur lang een afwisselende total body workout genoten die bijdraagt aan jouw resultaat. Onze focus ligt op (kick)boks zaktrainingen.                                                                  

Voeding: Een los voedingsadvies of een doelgericht traject om af te vallen of strakker te worden. Wij helpen jou om weer geheel lekker in je vel te zitten met tips, tricks & gezonde recepten.

Mindset: Wij zijn erop gebrand om het beste uit jezelf te halen, dit doen wij door te zorgen dat onze gehele bedrijfsvoering en locatie gericht is op positiviteit. Van motivatie in de lessen, inspirerende teksten op de muren tot workshops.    


[just_icon]

Wij beloven dat jij:

 Strakker en lekkerder in je vel voelt binnen no time

 Snel meer conditie & energie zult hebben

♥ Meer zelfvertrouwen & positiviteit krijgt

 Persoonlijke aandacht krijgt

 Sportmotivatie krijgt

 Grenzen zult verleggen

 Veel afwisseling & fun hebt

[ultimate_heading main_heading=”Blog “][/ultimate_heading]
  • Alles
  • Mindset
  • Sport

PUNCH! WOMEN’S HEALTH CLUB: MEER DAN SPORTEN ALLEEN

Punch! Hoofddorp: een health club exclusief voor vrouwen. Daar worden wij sowieso blij van. Maar Punch! biedt meer dan sporten alleen; er wordt hier ook veel aandacht besteed aan voeding en mindset. Hier zijn ze erop gebrand om het beste […]

Gezonde voeding en sporten tijdens de Ramadan

Ramadan is een maand die als voorbeeld dient voor de rest van het jaar en daar hoort ook je eetpatroon en sporten bij. Dus de reden om niet te sporten tijdens Ramadan gaat hier niet op. Uiteraard is het tijdens de […]

LAST VAN SPIERPIJN?

Sporten, ook wel lekker bewegen genoemd, maar ervaar jij dit ook zo? Bewegen is goed voor je en draagt bij aan onze gezondheid. Een minder leuke bijkomstigheid is de spierpijn die je van het sporten krijgt. 

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch