Image Alt

Cadeau

Gefeliciteerd! Jij hebt een Punch! Cadeaubon ontvangen t.w.v. 25 euro. Wil jij de beste versie van jezelf worden? Slanker, strakker, fitter en meer conditie? 

Let op! Dit is een exclusieve mogelijkheid, wees snel!

– 7 DAGEN PER WEEK OPEN
– WOMAN ONLY
– TOT 800 CALORIEN VERBRANDEN PER LES
– MAKKELIJK AANMELDSYSTEEM

afslanken

Punch! Women’s Health Club, is een plek waar de vrouw centraal staat! Naast een breed aanbod aan kickboks en sport activiteiten, bieden wij ook mindset en voeding ondersteuning aan.

Wij zijn er voor je, op 8 locaties in Nederland. Maar liefst 7 dagen per week! Wij helpen je graag bij het vinden van je kracht en willen je graag bewust maken dat jij op NR1 staat.

Je hebt met de ontvangen cadeaubon nu de mogelijkheid kennis te maken met deze unieke maar vooral geweldige ervaring! Want wij garanderen, het werkt verslavend en je hebt binnen 30 dagen resultaat!

De bon is onbeperkt te besteden aan het complete lesaanbod. Let er wel op, dat dit binnen een tijdsbestek van twee weken valt (vanaf het moment van je eerst ingeplande les).

Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld, krijg je een bevestigingsmail waarmee jij toegang krijgt op de Punch! app om je aan te melden voor de lessen!

Zien wij jou snel bij een van onze 8 Punch! vestigingen?

WE WANT, WE CAN, WE WILL!

[gravityform id=”52″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch