fbpx
Image Alt

Events

CREATE/DESIGN THE NEW HAPPY YOU

Begin jij ook altijd positief aan jouw afslankrace maar val je altijd weer terug in je oude patronen? Blijf je altijd maar jojo-en, houd je het sporten of het gezond eten nooit lang vol?

Herkenbaar?

Dit heeft niks te maken met je sport of voeding. Tijdens dit event ontdek je en nog belangrijker, begrijp je vooral waarom je altijd terugvalt en je het bijna nooit volhoudt. Na dit event is dat verleden tijd en kun je je doelen/resultaten/het lichaam bereiken wat je verdiend. 

Reken af met oude patronen, ontdek de sleutel tot resultaat en bereik het lichaam/figuur waar jij je helemaal happy in voelt om te kunnen genieten van het leven. 

Wij zijn overtuigd van de geheimen die wij jou gaan onthullen dat we je de garantie willen geven dat indien je vindt dat je halverwege de dag nog niet overtuigd bent van de veranderingen die je gaat maken en de waarde die je ontvangt je vrij bent om het event te verlaten, we storten je geld volledig terug. 

Wacht niet langer en mis deze kans niet! om z.s.m de sleutel te ontdekken naar de HAPPY YOU!

Ik heb al meer dan €17.000 uitgegeven om deze sleutel te ontdekken. Eenmalig ga ik het nu aanbieden voor €99,-. Het volgende event zal de prijs stijgen. Neem je risicovrije kans om te ontdekken hoe je jouw happy new you creëert voor de lage prijs van €99,-. 

Max aantal deelnemers: 20

 

[gravityform id=”6″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]
Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch