fbpx
Image Alt

FAQ

Veelgestelde vragen (FAQ)

De meeste vragen worden hier beantwoord. Staat jouw vraag er toevallig niet tussen? Neem dan contact met ons op.

MEEST GESTELDE VRAGEN VAN NIET LEDEN

Welk abonnement past bij mij?

Ons meest gekozen abonnement is de Punch! Unlimited, hiermee kun je onbeperkt sporten 7 dagen in de week. We hebben de keuze tussen 6 en 12 maanden abonnementen of een strippenkaart. Een 6 maanden abonnement kun je altijd upgraden naar een 12 maanden abonnement waardoor je goedkoper uit bent. Met het Starter abonnement kun je 1 x per week sporten, dit adviseren we enkel wanneer je al een andere sport beoefend. Om resultaten te boeken zul je namelijk minimaal 2 x per week willen trainen. Wil je meer voedingsbegeleiding en iemand je om de week coacht op je voeding dan kun je het result abonnement nemen. Wil je nog nergens aan vastzitten maar wel ervaren wat boksen voor je kan doen, kies dan voor onze GET FIT programs. Klik hier voor een overzicht van de abonnementen. Klik hier voor een overzicht van GET FIT programma's. Klik hier voor Personal Training.

Welke module is gratis bij een Unlimited 12 maanden abonnement?

Bij een Unlimited 12 maanden abonnement krijg je een gratis module. Dit is meestal de plus one module waarbij je wekelijks je kind (4-13 jaar) en wekelijks je partner mee kunt nemen naar een les. Zo heb je een ontzettend leuke activiteit met je kind en/of je partner. Op sommige locaties hebben we een kleine fitnessruimte, bij deze locaties (almere tdv en r'dam) behoort de fitnessmodule ook tot de mogelijkheden. Hierbij kun je tijdens openingstijden ook vrij trainen, weliswaar is een groepsles veel leuker!

Wat voor materialen heb ik nodig om te kickboksen?

Bandage en bokshandschoenen zijn de twee vereisten. Bandages om je polsen goed te beschermen tegen blessures en goede bokhandschoenen met genoeg demping om je knokkels en handen goed te beschermen. Let op: goedkope handschoenen die niet bij ons aangeschaft zijn kunnen lage demping hebben waardoor het niet verantwoord is om met deze te trainen. Scheenbeschermers zijn geen vereisten maar is afhankelijk van hoe gevoelig je schenen zijn en het je niet weerhoudt van hard trappen gezien het dan het effect van de workout belemmerd. Dus merk je dat je jezelf inhoudt met trappen dan zijn scheenbeschermers of scheersokken een goed idee. Ze zijn verkrijgbaar bij de balie.

Kan ik op alle locaties sporten?

Ja, behalve op de locatie Hoofddorp. Dit betreft een franchise locatie met haar eigen facturatiesysteem. Een les bij een andere Punch vestiging reserveren kan eenvoudig via de Punch! app.

Vanaf welke leeftijd kan er bij jullie gesport worden?

Onze reguliere lessen zijn vanaf 16 jaar. Onze Girlsss lessen zijn vanaf 8/9 jaar t/m 15 jaar Onze moeder & kind lessen zijn vanaf 4 jaar

Zijn er mannelijke medewerkers bij Punch!?

Nee, ons gehele concept is voor vrouwen en door vrouwen. Mannen zijn niet toegestaan in de club, enkel tijdens onze partnerpunch training waarbij je je man mee kunt nemen voor een lesje, Deze lessen worden altijd gehouden buiten de reguliere lessen en openingtijden om.

Geven jullie alleen kickboksen?

Nee, wij bieden ook circuittrainingen en yoga aan. Maar onze focus ligt wel op kickboks zaktrainingen (dus weinig tot geen fysiek contact) met een grote diversiteit en variatie in de soort zaktrainingen.

Welke Punch! locaties zijn er?

Klik in hoofdmenu op "Locaties" of op "Contact"

Wat zijn jullie les en openingstijden?

Klik in hoofdmenu op "Locaties" of op "Contact"

MEEST GESTELDE VRAGEN VAN LEDEN

Hoe werkt de app?

Wanneer je lid wordt ontvang je jouw inloggegevens voor de app, je meld je eenmalig aan. Vervolgens kun je in de app jouw lessen reserveren, je contributies bekijken, je metingen bijhouden en gebruik je de pas op de app om je in te scannen bij binnenkomst bij de balie. Je kunt je 4 dagen van tevoren aanmelden voor lessen, je kunt 4 lessen vooruit plannen. Het aanmelden voor een les is verplicht om je plekje te kunnen garanderen.

Wat zijn reserveringspunten?

Wanneer je lid wordt ontvang je automatisch 4 reserveringspunten, met deze punten kun je 4 lessen vooruit reserveren. Wanneer je een les reserveert en bij de balie je inscant dan ontvang je automatisch het punt weer terug. Indien je je les reserveert maar niet komt en je ook niet op tijd afmeld wordt je punt ingenomen, wat zal betekenen dat je nog 3 lessen vooruit kunt reserveren. Indien je dit dus 4x doet ben je je punten verloren en zul je om nieuwe moeten vragen. Let op: hier staan wel 50 push ups tegenover hihihi.

Moet ik verplicht starten met een beginnersles?

We adviseren altijd om te starten met beginnerslessen indien je nog geen kickbokservaring hebt, hier leg je echt de basis om de technieken goed aan te leren. Het is niet verplicht, indien de beginnerslessen je echt niet uitkomen kun je ook reguliere lessen pakken, het kan dan alleen iets langer duren alvorens je de gehele techniek onder de knie hebt. Elk stapje is een stap vooruit dus just go for it.

Wanneer kan ik vrij trainen en gebruik maken van de fitnessruimte?

Tijdens onze openingstijden kun je altijd terecht in 1 van onze zalen om vrij te trainen. Onze openingstijden verschillen per locatie en kun je vinden onder de lesroosters. Op sommige locaties hebben we een fitnessruimte, daar kan je bij een 12 maanden unlimited abonnement gratis gebruik van maken.

Kan ik 2 lessen achter elkaar plannen?

We adviseren niet om 2 lessen achter elkaar te nemen. Onze lessen zijn namelijk erg intensief en in een volledig uur zul je alles moeten kunnen geven. Indien je 2 lessen plant ga je automatisch je energie verspreiden en haal je dus ook niet 100% uit de eerste les.

Mag ik ook iemand anders meenemen bij de PartnerPunch!?

De PartnerPunch! is echt een les waarbij de man een keer Punch! samen met zijn vriendin/vrouw/moeder kan ervaren. Een vrouw kan altijd namelijk mee voor een proeflesje in de reguliere lessen. Een zoon kan vanaf 13 jaar mee.

Loopt mijn abonnement automatisch af na mijn contract?

Nee, je contractperiode loopt wel af na 6 of 12 maanden maar je abonnement wordt pas opgezegd indien je deze opzegt via www.punchclub.nl/opzeggen. Je hebt altijd 1 maand opzegtermijn en dient voor de 1ste van de maand op te zeggen zodat je abonnement einde van de maand stopt. Je abonnement stopt altijd per 30/31ste van de maand.

Kan ik mijn abonnement downgraden en/of upgraden?

Je abonnement kun je binnen je contractperiode niet downgraden, dit kan wel na je contractperiode van 6 of 12 maanden. Upgraden van je abonnement kan wel altijd per de 1ste van de maand, zo kun je door het upgraden van een 6 naar 12 maanden abonnement zo €5,50 besparen.

Wat doet een eiwitshake?

De Punch! eiwitshakes bevatten 100% natuurlijk aminozuurprofiel. De eiwitten in dit product zijn volledig natuurlijk waardoor ze goed worden opgenomen door het lichaam en de ideale bron zijn voor herstel en opbouw van de spieren. Deze eiwitten zijn onmisbaar voor spieren, organen, zenuwstelsel en bloed.
faq
Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch