fbpx
Image Alt

Girlscadeau

Gefeliciteerd! Jij hebt een Punch! Cadeaubon ontvangen t.w.v. 25 euro. Wil jij in een gezellige meiden groep komen en een leuke sport beoefenen? Sterker dan ooit in je schoenen staan?

Let op! Dit is een exclusieve mogelijkheid, wees snel!

–  WE LEREN HOE JE STERK IN DE SCHOENEN KUNT STAAN

– ZELFVERTROUWEN HEBBEN

– VOOR JEZELF OP TE KOMEN

– IN JE KRACHT TE STAAN!

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen om meiden te leren om zelfverzekerd en bewust te zijn. Bij Punch! Women’s Health Club zetten wij ons in om meiden sterker en zelfverzekerder te maken. Door onze leuke afwisselende kickbokslessen lessen creëren we sterke, zelfverzekerde meiden die weerbaar zijn!

Je hebt met de ontvangen cadeaubon nu de mogelijkheid kennis te maken met deze unieke maar vooral geweldige en leuke ervaring! Want wij garanderen, het werkt verslavend en je hebt binnen 30 dagen resultaat!

De bon is onbeperkt te besteden aan het complete Girlsss lesaanbod. Let er wel op, dat dit binnen een tijdsbestek van twee weken valt (vanaf het moment van je eerst ingeplande les).

Nadat je onderstaand formulier hebt ingevuld, krijg je een bevestigingsmail waarmee jij toegang krijgt op de Punch! app om je aan te melden voor de lessen!

Zien wij jou snel bij een van onze 8 Punch! vestigingen?

WE WANT, WE CAN, WE WILL!

[gravityform id=”68″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch