fbpx
Image Alt

Home

Wist je dat Punch! Is aangesloten bij Jeugd Sport FondsU Pas en Ooievaarspas? Kijk snel of je in aanmerking komt!

Our mission & our drive

Onze missie is om jou als vrouw een uitlaatklep te bieden waar je je hoofd kunt legen, waar je kunt opladen en je bewust wordt van jouw power, jouw dromen en jouw drive naar een bewuster leven waarbij jij op nummer 1 staat! Door de mentale kracht van kickboksen zul je merken dat je op alle vlakken in je leven zult excelleren. Try it & you will be hooked!

Binnen 30 dagen merk jij al resultaat daar zijn wij heilig van overtuigd!

Wij zijn een officiële partner van Stichting Free a Girl!

Wanneer je bij Punch! traint help je dus niet alleen jezelf maar draag je ook bij aan de bevrijding, opvang en rehabilitatie van meisjes die vastzitten in de prostitutie. We want to create strong women all over the world!

Alle kleine beetjes helpen, doneer hier!

[dt_sc_empty_space margin_lg=”25″ margin_md=”” margin_sm=”” margin_xs=”” el_id=”1512466910166-064a8f0b-a014″]

BIJ PUNCH! SPORT JE NIET ALLEEN MAAR STAAN WIJ VOOR HET VERSTERKEN VAN DE VROUW!

🥊 Voel je innerpower door het boksen

🥊 Meer zelfvertrouwen & positiviteit 

🥊 Grenzen verleggen

🥊 Persoonlijke aandacht en motivatie

🥊 GRATIS weekmenu’s stimulatie gezond eten

🥊 GRATIS maandelijks life & mindsetcoaching

[wprevpro_usetemplate tid=”1″]

Wij zijn een gezellige women’s health club met een missie om jou als vrouw op een grensverleggende manier in jouw kracht te zetten! Wij willen er graag aan bijdragen dat jij geheel lekker in je vel zit. Dit doen we door jou vol enthousiasme en energie te coachen naar een positieve healthy lifestye in een omgeving waar je jezelf kan zijn. Wij staan voor: Sport, Voeding & Mindset.
Sport: We bieden verschillende grensverleggende groepslessen aan waar je alles uithaalt. Elke les heb jij een uur lang een afwisselende total body workout genoten die bijdraagt aan jouw resultaat. Onze focus ligt op (kick)boks zaktrainingen.
Voeding: Een los voedingsadvies of een doelgericht traject om af te vallen of strakker te worden. Wij helpen jou om weer geheel lekker in je vel te zitten met tips, tricks & gezonde recepten.
Mindset: Wij zijn erop gebrand om het beste uit jezelf te halen, dit doen wij door te zorgen dat onze gehele bedrijfsvoering en locatie gericht is op positiviteit. Van motivatie in de lessen, inspirerende teksten op de muren tot workshops.

[dt_sc_empty_space margin_lg=”100″ margin_md=”” margin_sm=”” margin_xs=”” el_id=”1513060853714-a288787e-7f6f”][dt_sc_bmi_calculator title=”BMI Calculator” subtitle=”Get into Shape, now!”]BMI is a reliable guide to estimate the healthy weight range based on height, weight & age. It is recognized by the Insurance, Health Professionals and Government.[/dt_sc_bmi_calculator][dt_sc_empty_space margin_lg=”70″ margin_md=”” margin_sm=”” margin_xs=”” el_id=”1513060864985-538fe411-a8bb”]
Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch