fbpx
Image Alt

Over Punch!

Over Punch!

Wij hebben maar 1 doel, namelijk: vrouwen helpen! Vrouwen helpen hun doel te behalen, of dit nou afslanken, strakker worden of conditie verbeteren is……wij gaan jou helpen! Wij zijn jouw stok achter de deur! Wij zijn niet alleen een sportschool, wij zijn tevens een community, een community waar vrouwen aan hun body en mind kunnen werken. Naast het sporten bieden wij regelmatig GRATIS leuke workshops aan, variërend van visagieworkshops tot motiverende en inspirerende workshops over motivatie, succes en geluk. Daarnaast zullen wij ons lesaanbod elke keer weer variëren door leuke nieuwe lessen aan te bieden.

Ons doel  

Ons doel is om er voor te zorgen dat vrouwen zich lekker, mooi en zeker voelen. Sport is een geweldige manier om hieraan bij te dragen.           Naast het sporten, speelt voeding natuurlijk een belangrijke rol. Ook hierbij willen wij je ondersteunen. Om echt resultaten te kunnen boeken heb je een wil nodig, een sterke wil! De juiste mindset is de ultieme manier om de dingen die je wilt te realiseren.

Daarom verkondigen wij luid en duidelijk: WE WANT, WE CAN & WE WILL!

Geschiedenis

Punch! bestaat al enige jaren in Almere vanwege the Ultimate Punch!, het afslankprogramma in 4 weken!

Dit programma werd altijd gegeven bij de Bonjasky Academy. De eigenaresse van Punch!, Naima, heeft jaren bij de Bonjasky Academy gewerkt als trainer. Naast het lesgeven gaf zij Personal Training en verzorgde ze onder haar eigen bedrijfsnaam de Ultimate Punch!. Dit programma is door Almeerse vrouwen zo goed ontvangen dat het tijd werd om uit te breiden en een eigen sportschool te openen waar zij de dames een plek kan geven waar ze geïnspireerd en gemotiveerd blijven om te sporten en daarmee de kwaliteit van hun leven te verbeteren.

WIL JIJ OOK VOOR EENS EN ALTIJD ECHT JE DOEL BEHALEN, JOUW LIFESTYLE TRANSFORMEREN TOT EEN HEALTHY SPORTIEVE LIFESTYLE? KOM DAN GAUW BIJ ONS LANGS EN LAAT JE INSPIREREN.

 

20141229_Fotoshoot_Naima_0014

Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch