fbpx
Image Alt

Partner

Word jij onze succesvolle
Punch! Partner?

HEB JIJ EEN PASSIE VOOR SPORT EN/OF KICKBOKSEN EN HEB JE ALTIJD AL EEN EIGEN CLUB GEWILD? PUNCH! MAAKT HET MOGELIJK OM JOUW EIGEN PUNCH! CLUB TE RUNNEN ALS PUNCH! PARTNER. ALS PUNCH! PARTNER BEN JE EIGENAAR VAN EEN Punch! CLUB. JIJ RUNT DE CLUB EN WORDT GEHEEL ONDERSTEUND DOOR ONS HOOFDKANTOOR WAARDOOR JIJ JE ZORGELOOS KAN FOCUSSEN OP HET DAGELIJKSE STIMULEREN EN MOTIVEREN VAN LEDEN TOT KRACHTIGE EN ZELFVERZEKERDE VROUWEN.

♥ BEWEZEN SUCCESVOLLE FORMULE

♥ STERKE MARKETING & SALES ONDERSTEUNING

♥ SPECIFIEKE DOELGROEP & STRATEGIE

♥ DE ULTIEME HANDVATEN VOOR EEN SUCCESVOLLE ONDERNEMING

♥ BEGELEIDING VAN A TOT Z

Wil je meer weten? Neem contact met ons op

Check hieronder op de tab over ons en voor wie.

Flyer Web voor 

 

Onze Missie en 3 pilaren

Wij zijn een gezellige women’s health club met een missie om vrouwen op een grensverleggende manier in hun kracht te zetten! Wij willen er graag aan bijdragen dat vrouwen geheel lekker in hun vel zitten en zichzelf meer op nummer 1 zetten. Dit doen we door vrouwen vol enthousiasme en energie te coachen naar een positieve healthy lifestyle in een omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn.  Wij staan voor: Sport, Voeding & Mindset.

Sport: We bieden verschillende grensverleggende groepslessen aan waar men alles uithaalt. Uit elke les wordt in een uur een afwisselende total body workout genoten die bijdraagt aan resultaat. Onze focus ligt op (kick)boks zaktrainingen. Dit betekent dat onze lessen minimaal 70% bestaan uit kickboksgerelateerde trainingen.

Voeding: Een los voedingsadvies of een doelgericht traject om af te vallen of strakker te worden. Wij helpen vrouwen om weer geheel lekker in je vel te zitten met tips, tricks & gezonde recepten. Onze bewezen voedingsplannen gericht op afslanken of shapen hebben al voor duizenden vrouwen blijvende resultaten opgeleverd.

Mindset: Wij zijn erop gebrand om het beste uit jezelf te halen, dit doen wij door te zorgen dat onze gehele bedrijfsvoering en locatie gericht is op positiviteit. Van motivatie in de lessen, inspirerende teksten op de muren tot workshops. In de lessen dienen vrouwen te ervaren dat ze meer kunnen dan ze denken. Hierdoor creëren wij krachtige vrouwen met meer zelfvertrouwen die de juiste keuzes maken die bijdragen aan een happy & healthy lifestyle.

slide shop

Punch! Partnership is geschikt voor de vrouw die:
 een passie voor sport heeft en van haar passie haar werk wilt maken
 Geen grote investering wilt doen,  maar wel zeer gedreven is
♥  Mee wil groeien met een bewezen formule en een merk met een groot groeipotentieel
 sociaal & zeer klantgericht is
 
 
Wil je meer weten? Neem contact met ons op
Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch