fbpx
Image Alt

Ultimate Punch!

PUNCH! ULTIMATE BOOST YOUR CONFIDENCE TO A NEXT LEVEL!
Ga jij voor de beste versie van jezelf? Wil jij de lekkerder voelen in je vel? Vol zelfvertrouwen en power? Sterker dan ooit te voren in je schoenen staan? Het kan in 6 weken tijd!

Punch! Staat voor het bouwen van zelfverzekerde en sterke vrouwen. Zelfvertrouwen zit hem niet in de maat van je kleding maar in de sterke mindset van de vrouw! Be happy in your own skin!

START NU EN LOOP IN DE ZOMER VOL ZELFVERTROUWEN OP HET STRAND!

In een kleine groepje van maximaal 12 dames ga jij werken aan je persoonlijke groei naar een sterke mindset, een fitter lijf en meer kracht! Build the body you feel confident in! Je gaat werken aan persoonlijke doelen waarbij je gemotiveerd om jouw gewenste resultaat te behalen.

Confidence has nog size! Feel happy in your own skin!

Om gewicht te kunnen verliezen hoef jij je niet uit te hongeren. En met het opbouwen van spieren transformeer jij echt niet tot bodybuilder. Nee, tijdens Punch! Ultimate, leer je hoe jij met de juiste levensstijl de beste versie van jezelf kan zijn!

Kom erachter welke leefstijl bij je past op langer termijn! En voorkom het jojo effect!

Foto 13-03-16 22 28 21
Foto 13-03-16 22 44 43

Startdata volgt!

Let op momenteel zijn er geen startdata bekend! Tot die tijd is er geen inschrijving mogelijk. Wel kun je je gegevens achter laten zodat jij als eerste op hoogte wordt gebracht! 

[gravityform id=”39″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]
Close
Punch Logo

Punch! Women’s Health Club is een club waar vrouwen komen om aan hun body en mind te werken.

Contact

Tel: 036-5255729

Maandag t/m Vrijdag:
09.00 – 11.30 en
18.00 – 20.30

Zaterdag & Zondag:
09.30 – 11.30

Social media
Punch